вторник, 7 юли 2009 г.

FRUIT SESSIONS


Още през далечната 2005-та Dj Criteria - Олег Кабакчиев & Dj Nikoz - Николай Тодоров, започват да пускат ъндърграунд хип хоп в не толкова известни столични клубове и се борят със суровата действителност, че да пускаш хип хоп в БГ е почти невъзможно, или ако не невъзможно, то поне много трудно. Причината - искате ли да знаете причината - ето я - чалгата!

Репертоарът на групите и изпълнителите, които пускат е изключително богат, понеже и двамата са големи къртици, а тези които са запознати с истинската хип хоп музика, знаят точно за какво става въпрос. Закърмени с качествени ритми, те поднасят на публиката имена като deep puddle dynamics, sole, j dilla aka jay dee, mos def, yarah bravo, prefuse 73 и се стига до atmosphere, funkdoobiest, defari & sixtoo. През всичките тези години до 2008-ма, феновете на ъдърграунда набират сила в България и така броят на посетителите на партита се увеличава значително.

Така докато не се стига до 2009-та, в която към колектива се присъединява Dj StayCool. Израстнал с ъндърграунд ритмите на класици като Eric B и Rakim, Gang starr и Wu-tang clan, които формират усета му към хубавата музика, последните години се насочва към по-танцувални и популярни парчета. На сцената се появяват UGK, Yung Joc, Rick Ross, Young Jeezy, Ciara, Lil Scrappy, Project Pat и десетки други изпълнители и групи. Така в тандем с Dj Criteria, отбират най-атрактивните bounce парчета, които да накарат всички в клуба да танцуват цяла нощ.

Съвсем очаквано и най-важното се случва - става фюжън от фенове, които накрая остават доволни, което е и целта в крайна сметка.
Време е някой да помисли за всички фенове и да ги обедини под един покрив. Все пак всичко е Хип Хоп и в тези трудни времена музиката е един остров където да отдъхнем от съвременния натоварен свят.

Всичко това се случва всеки ЧЕТВЪРТЪК в клуб MY MOJITO (ул. Иван Вазов 12)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Партитата на Fruit Sessions се отличават с невиждано досега РАЗНООБРАЗИЕ от стилове!!! От нечовешките фънк и олд скуул сетове на Dj Nikoz, с които се откриват партитата към 22 часа и се стигне до кулминационния баунс момент след 00:00 часа за който отговорен е StayСool. Моментално Criteria ще ви омае с лек ъндер, който пък ще зарадва ценителите не само на Танцуващите Очарователни Девойки или Т.О.Д., но и на качествената лирика. Та както вече добре знаете, може да ни откриете в Мохито всеки четвъртък, партито е с ВХОД СВОБОДЕН и носи емблематичното име Hip Hop Banana Party. Enjoy!

През 2010 година фрут сешънс се сдоби със своя нов мембър, господин Лило Петров ейкейей Диджей Стич!!!! Оборище крю се увеличи значително и почна да възприема формата на взвод!!!! Риспект за диджей Стич!!! Продължавай да ни радваш братле!!! Ние сме с теб. Заедно сме по-силни отвсякога!

P.S. Да не си забравите доброто настроение!
Дори това да ви се случи - няма страшно, ние имаме на разположение много!!!

Contact Details:
email: fruitsessionslabel@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар